welkom

Auto

Ik ben nooit een auto-gek geweest, want ik hield me altijd bezig met motorrijden. Dat geeft toch een veel vrijer gevoel?!

Ik reed dus altijd in een Nissan Vanette bus, vanwege het grijze kenteken. Lekker goedkoop diesel rijden!

Sinds de komst van de kinderen is het met de motorhobby bergafwaarts gegaan, want alleen toeren is niet gezellig en oppas regelen voor de kids om zelf te kunnen gaan motorrijden vond ik ook niet kloppen. Toen ook nog eens het grijs kenteken verdween, maakte ik van de nood een deugd en kocht ik in 2005 een volkswagen golf 1.6 highline met 90 pk. Met een cabrio heb je toch het gevoel van vrij zijn en kan je ook nog eens je gezin meenemen. De picknickmand mee, een kleed, een boek, de gitaar en het avontuur kan beginnen. Ook was de auto ook nog eens een stuk goedkoper in onderhoud dan de nissan. 2 vliegen in 1 klap dus! Tot op heden heb ik nog geen spijt van de aanschaf. Het is een comfortabele auto met relatief veel ruimte. De meeste cabrio’s zijn 2-zitters en daar heb je als gezin zijnde niets aan. Het is dus voor mij een prima alternatief voor het motorrijden. Helaas is in 2015 de auto dan toch helemaal op en hebben we een "crisis" auto overgenomen die m'n ouders nog hadden staan van mijn oma. Een ford Fiesta 1.3. Wel wat stiller en veel beter in de lak. Even oud maar met slechts 45000 km op de teller. Iets minder wegenbelasting en hopelijk ook wat zuiniger. Daar kunnen we vast nog wel even mee vooruit. Het is wel lekker stil in de auto, dus muziek kan weer rustig geluisterd worden.

VW

Toeren frankrijk: lekker het dak eraf, mooi weer, boekje mee, gitaar, picknickmand en dan natuurlijk heerlijk genieten van elkaar en de omgeving.

escordnissanVWfiesta

Eerste auto: Ford Escort 1.6 driedeurs (van oma gekregen)

Tweede auto: Nissan Vanette 2.3 liter Diesel (dubbele cabine met handige schuifdeuren en heel veel laadruimte)

Derde auto: Volkswagen Golf 1.6 Cabrio (lekkere vakantie auto met ruimte achterin voor gezin)

Vierde auto: Ford Fiesta 1.3 driedeurs (oude auto van oma, via mijn ouders in bezit gekregen)